Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στην ανατολική Φθιώτιδα για την 51χρονη μητέρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 13:20 Θρήνος στην ανατολική Φθιώτιδα για την 51χρονη μητέρα

«Έσβησε» ξαφνικά από παθολογικά αίτια βυθίζοντας στο πένθος την Πελασγία και όλη την ανατολική Φθιώτιδα - Σήμερα στη 1:30' το μεσημέρι η κηδεία της παρουσία και του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών.

Βαρύ πένθος για μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στην Πελασγία, αφού η μητέρα της οικογένειας Ξανθή Νέλλα - Τσιλοφύτη «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 51 ετών, από παθολογικά αίτια.

Η Ξανθή άφησε πίσω τον αγαπημένο της σύζυγο Γιώργο Τσιλοφύτη (αυτοκινητιστής) και τα δυο λατρεμένα της παιδιά. Την Βαρβάρα, η οποία έχει διακριθεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο και τον παπα-Χρήστο, τον πολύ αγαπητό εφημέριο στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Λαμία.

Το πένθος είναι βαρύ και για τη Μητρόπολη Φθιώτιδας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης κ. Συμεών θα τελέσει την εξώδιο ακολουθία, η οποία θα γίνει σήμερα στη 1:30΄το μεσημέρι στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στην Πελασγία.

«Έφυγε ένας πραγματικός άγγελος. Ένας χαρισματικός άνθρωπος, που ήθελε συνεχώς να μοιράζει αγάπη και να φροντίζει, όχι μόνο τους δικούς της ανθρώπους, αλλά όλο τον κόσμο. Την αγαπούσαμε όλοι στο χωριό, όπως και την οικογένειά της γιατί πρόκειται για εξαιρετική οικογένεια. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Καλό της ταξίδι...», είπε στο LamiaReport ένας από τους κάτοικους της Πελασγίας.