Λαμία: «Λίφτινγκ» στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 11:45 Λαμία: «Λίφτινγκ» στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες!

Εργοτάξιο θυμίζει το κέντρο της πόλης τις τελευταίες ημέρες και έπεται συνέχεια...

Η πλατεία Πάρκου αναμορφώνεται, πολλοί δρόμοι στο κέντρο και σε άλλες περιοχές ασφαλτοστρώνονται, κυκλικοί κόμβοι κατασκευάζονται και νέοι σχεδιάζονται.

Ένα ακόμη έργο που θα ξεκινήσει σύντομα είναι το κλείσιμο του μυλαύλακα στον περιφερειακό της οδού Τυμφρηστού και η διαπλάτυνση του δρόμου, που είναι πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Ο φωτισμός του νέου περιφερειακού από το ΚΕΥΠ που ανεβαίνει προς προφήτη Ηλία και καταλήγει πριν το νοσοκομείο ξεκινάει τους επόμενους μήνες και θα δώσει άλλη αισθητική στην βόρεια πλευρά της πόλης.

Μέσα στο καλοκαίρι επίσης ξεκινά και το «Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας», ένα από τα μεγαλύτερα έργα, που «θα βάλει ξανά την πόλη στον χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων...», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Μετά την ασφαλτόστρωση της οδού Σατωβριάνδου σήμερα Τετάρτη ξεκινούν οι εργασίες στην οδό Καραΐσκάκη και συγκεκριμένα στο κομμάτι από την πλατεία Λαού μέχρι και το δημοτικό θέατρο, όπου θα γίνουν επίσης εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαπλάτυνση πεζοδρομίων.

Στη συνέχεια σειρά έχει η οδός Αγίας παρασκευής, ενώ ταυτόχρονα ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις και στο Παγκράτι Λαμίας.

Δείτε βίντεο από το κέντρο της πόλης, όπου πραγματικά οι εικόνες θυμίζουν εργοτάξιο.

Δείτε φωτογραφίες από τα έργα στην πλατεία Πάρκου και την οδό Σατωβριάνδου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση