Το Ευχαριστώ του προέδρου Οίτης στο Δήμο Λαμιέων για την ενίσχυση ευπαθών ατόμων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 10:24 Το Ευχαριστώ του προέδρου Οίτης στο Δήμο Λαμιέων για την ενίσχυση ευπαθών ατόμων

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του κ. Σταϊκούρα Βασίλη, προέδρου Οίτης - Σκαμνού, προς το Δήμο Λαμιέων:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη Δημοτική αρχή του Δ. Λαμιέων για την ενίσχυση άπορων και ευπαθών ατόμων των Δ.Ε. Οίτης- Σκαμνού (Δ. Λαμιέων), με αγαθά πρώτης ανάγκης. Η πρωτοβουλία αυτή εκτός της οικονομικής σημασίας της, σκοπό είχε και τον περιορισμό των μετακινήσεων ευάλωτων ατόμων το διάστημα αυτό, τόσο για την προστασία των ίδιων αλλά και για την προστασία της κοινότητας από την διασπορά του κορωνοϊού.

Επιπλέον θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη του Δήμου Λαμίας για τον συντονισμό και την άρτια οργάνωση της δράσης όπως και να ευχαριστήσω θερμά την κ. Ζούνη Μαρία εργαζόμενη στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» για την συνεργασία της και την βοήθεια που μας παρείχε στην διανομή των “πακέτων” στους ωφελούμενους.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους δράσεις δίνουν ανάσα ζωής στους ανήμπορους συμπολίτες μας που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη και επώδυνη πραγματικότητα.»

Ο πρόεδρος Δ.Ε. Οίτης - Σκαμνού
Σταϊκούρας Βασίλης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση