Λαμία: Ενημέρωση για την επαναλειτουργία της «Perfect Smile Clinic»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 22:14 Λαμία: Ενημέρωση για την επαναλειτουργία της «Perfect Smile Clinic»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Δευτέρα 04/05/2020 το ιατρείο μας θα είναι και πάλι ανοιχτό, αντιμετωπίζοντας όλα τα περιστατικά.

Μπορεί οι ημέρες της καραντίνας να φτάνουν στο τέλος τους, αλλά φροντίζουμε να τηρούμε τις συνήθειες υγιεινής και τον αυστηρό τρόπο ατομικής προστασίας.

Στο ιατρείο μας, όπως από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, έτσι και τώρα, θα λειτουργούμε αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού.

Παρότι στο ιατρείο μας ακολουθούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα καθαριότητας, απολύμανσης και αποστείρωσης που απαιτούνται στους ιατρικούς χώρους για την πρόληψη μετάδοσης όλων των ασθενειών, απαιτούμε και τη δική σας βοήθεια.

Για την ασφάλεια σας:

  • Θα πρέπει να μπαίνετε στο ιατρείο χωρίς συνοδό, με εξαίρεση μόνο αν αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητο (κυρίως για μικρά παιδιά) και ο συνοδός θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ένας (1).
  • Είναι υποχρεωτικό να φοράτε μάσκα μίας χρήσης όταν θα εισέρχεστε στο χώρο αναμονής και να απολυμαίνετε τα χέρια σας με απολυμαντικό υγρό που έχουμε για εσάς. Τη μάσκα θα την αφαιρείτε όταν θα εισέρχεστε στο χώρο θεραπείας.
  • Κατά την είσοδό σας, θα σας χορηγούνται ειδικά ποδονάρια μιας χρήσης (πλαστικά μιας χρήσης που τοποθετούνται πάνω από τα παπούτσια), τα οποία και θα αφαιρείτε πριν την έξοδό σας.

Το ότι δε θα σας καλωσορίσουμε με χειραψία και ότι θα μας χωρίζει ένα τζάμι στην αίθουσα αναμονής, δε σημαίνει ότι δεν είστε ευπρόσδεκτοι.

Για τους ασθενείς μας που είχαν ήδη προγραμματισμένα ραντεβού, θα τους ενημερώσουμε τηλεφωνικά ώστε να γίνει προγραμματισμός τους εκ νέου.
 
Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Γ. Σπηλιόπουλος
https://psclinic.gr/

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση