Καθαριότητα και εργασίες στο νεκροταφείο Κωσταλεξίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 23:09 Καθαριότητα και εργασίες στο νεκροταφείο Κωσταλεξίου

Συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων στα Κοιμητήρια ευθύνης του με τελευταίο σταθμό αυτό του Κωσταλεξίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εντεταλμένου συμβούλου Κώστα Κερπινιώτη που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία τους, η κατάσταση ήταν απογοητευτική! Όπως σημειώνει μαζεύτηκαν: «20 σακούλες σκουπίδια, 2 φορτηγά κλαδέματα και 1 ακόμη φορτηγό μπάζα», ενώ όπως υπογραμμίζει αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Για του λόγου του αληθές ανάρτησε και φωτογραφίες όπου φαίνονται εκτός από τα πολλά κλαδιά και σκουπίδια που απομάκρυναν, πρόβλημα και στο τοιχίο του νεκροταφείου, ενώ προανήγγειλε κι άλλες εργασίες για την λειτουργικότητα του ιερού αυτού χώρου:

«Παρέμβαση στο Κοιμητήριο της Κοινότητας Κωσταλεξίου.

Η εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο. Μου το έλεγε ο Πρόεδρος Φλεγγας Κωνσταντινος αλλά άμα δεν το δεις δεν μπορείς να καταλάβεις.

Ενδεικτικά αναφέρω: 20 σακούλες σκουπίδια, 2 φορτηγά κλαδέματα και 1 ακόμη φορτηγό μπάζα. Και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Μαζί με τον Πρόεδρο και τα παιδιά του συνεργείου που τιμάνε μέχρι το τελευταίο ευρώ όσα αμείβονται, βάλαμε πλάτη για να μπορέσουμε να αναδείξουμε την ιερότητα του χώρου. Το μυστικό είναι η πολλή δουλειά. Η τοποθέτηση μιας βρύσης, η παροχή ρεύματος στο οστεοφυλάκιο και το στήριγμα του τοιχίου που δεν έχει ούτε «σενάζ», είναι απλά οι πινελιές για να γίνει και πιο λειτουργικό.

Τους ευχαριστώ θερμά και συνεχίζουμε σε όλα τα Κοιμητήρια του Δήμου για να μπει μια τάξη!!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση