Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτομαγιά δίπλα στους απεργούς της ΛΑΡΚΟ για το Δημήτρη Κουτσούμπα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 09:55 Πρωτομαγιά δίπλα στους απεργούς της ΛΑΡΚΟ για το Δημήτρη Κουτσούμπα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε την Πρωτομαγιά το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα απευθύνοντας χαιρετισμό στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στην είσοδο του εργοστασίου.

Στο κλιμάκιο του ΚΚΕ συμμετείχαν ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς- Εύβοιας του Κόμματος και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αφού ευχήθηκε στους εργαζόμενους χρόνια πολλά για την Εργατική Πρωτομαγιά, τόνισε: «Σήμερα για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε εδώ, μαζί σας, όχι απλά σαν συμπαραστάτες, για αλληλεγγύη, αλλά ως ενεργοί αγωνιστές στο πλευρό σας, όπως όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους του αγώνα, στις απεργίες, στις διαδηλώσεις, στις κινητοποιήσεις, μέσα στη Βουλή ως Κόμμα, στην Ευρωβουλή, στα συνδικάτα σε όλη την Ελλάδα. Γιατί μόνο έτσι η εργατική τάξη μπορεί να κατακτήσει το δίκιο της, μόνο έτσι ο δικός σας αγώνας, της ΛΑΡΚΟ, μπορεί να δικαιωθεί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον χαιρετισμό του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα:

Σημειώνουμε ότι η απεργία στη ΛΑΡΚΟ συνεχίζεται και το Σάββατο 2 Μαΐου...