Κορωνοϊός: Αποτελέσματα ελέγχων σε θάλασσες και λιμάνια για την εφαρμογή των μέτρων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 16:05 Κορωνοϊός: Αποτελέσματα ελέγχων σε θάλασσες και λιμάνια για την εφαρμογή των μέτρων

Συγκεντρωτική ενημέρωση για την περιοχή ευθύνης της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ….

Στο πλαίσιο ενημέρωσης για την εφαρμογή των μέτρων απαγόρευσης στην προσπάθεια μη εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος –Ελληνική Ακτοφυλακή, εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου που αφορούν τα στοιχεία ελέγχων για το χρονικό διάστημα από 27/4/2020 έως 3/5/2020.

Επιπλέον λόγω της άρσης των απαγορευτικών μέτρων που περιλαμβάνονταν στην 22/3/20 ΚΥΑ, η Διοίκηση παρουσιάζει και τα συνολικά αποτελέσματα των ελέγχων από 23 Μαρτίου έως την τελευταία ημέρα εφαρμογής τους.

Αναλυτικά:

Στοιχεία ελέγχων για χρονικό διάστημα από 27/04/2020 έως και 03/05/2020:

Συγκεντρωτικά στοιχειά ελέγχων από 23/03/2020 έως και 03/05/2020:

Σημειώνουμε ότι η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχει έδρα τον Βόλο με περιοχή ευθύνης τις ηπειρώτικες ακτές τις χώρας στους λιμένες όρμους και την κατά νόμο χερσαία περιοχή αρμοδιότητας Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και την αντίστοιχη χωρική θάλασσα από τις εκβολές του χειμάρρου Παπαπούλι Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας διατρέχουν το σύνολο της ακτογραμμής Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Βόρειας Βοιωτίας μέχρι το Σέσι Γραμματικού Αττικής.

Επίσης στην περιοχή ευθύνης της ανήκουν η Εύβοια, η ν. Σκύρος, οι Βόρειες Σποράδες καθώς και πλειάδα νησίδων και βραχονησίδων. Στην 4 Η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ υπάγονται οι Λιμενικές Αρχές Χαλκίδας, Βόλου, Καρύστου, Αιδηψού, Στυλίδας, Σκιάθου, Κύμης με τα υποτεταμένα σε αυτές κλιμάκια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση