Οι επιτυχόντες για τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 11:49 Οι επιτυχόντες για τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα

Νοσηλευτές και Οδηγοί…

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ τα αποτελέσματα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που αφορούσε την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού κατ΄οίκoν».

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (ΔΕ οδηγοί, ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτές, ΠΕ διοικητικοί) με καθεστώς συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας 3 μηνών, με δυνατότητα παράτασής τους για ένα επιπλέον τρίμηνο, με αντικείμενο τη στελέχωση 500 Κινητών Ομάδων ειδικού σκοπού (ΚΟΜΥ) και τηλεφωνικού κέντρου ΕΟΔΥ.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και συγκεκριμένα τους επιτυχόντες ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτές και ΔΕ Οδηγούς.

Στην ιστοσελίδα, έχουν αναρτηθεί επίσης και οι πίνακες επιτυχόντων και μη, από τις Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Βορείου Τομέα Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Βοιωτίας και Κορινθίας.

Οι πίνακες της Φθιώτιδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com