Σπανός: Ξεκινά ο κόμβος Δροσιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 13:09 Σπανός: Ξεκινά ο κόμβος Δροσιάς

«Σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών…»

Στην υλοποίηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομής για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κόμβος Δροσιάς Ν.Α. Εύβοιας», προϋπολογισμού 1.201.500,00€, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Το έργο αφορά την κατασκευή ισόπεδου συγκοινωνιακού κόμβου, σε κυκλικό σχήμα στην θέση Αγ. Παρασκευή της Δ.Ε. Ανθηδώνας του Δήμου Χαλκιδέων.

Περιλαμβάνει επίσης ασφαλτόστρωση τμήματος της επαρχιακής οδού αρ.32, εκατέρωθεν του κυκλικού κόμβου, καθώς και εργασίες κατασκευής δικτύου απορροής όμβριων υδάτων. Τέλος, προβλέπεται και η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού του κόμβου.

 Με αφορμή το ξεκίνημα του συγκεκριμένου έργου ο κ. Σπανός δήλωσε: «H διασταύρωση Αγίας Παρασκευής στην είσοδο της Δ.Ε. Ανθηδώνας του Δήμου Χαλκιδεών έχει πέντε κλάδους και πολύ μεγάλη κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες. Η κατασκευή του κόμβου που ξεκινάει είναι ένα αίτημα πολλών ετών και με την ολοκλήρωσή του θα προσφέρει οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Υπογράψαμε τη σύμβαση και τρέχουμε για άρτια και ταχεία υλοποίηση».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση