Λαμία: Νυχτερινή "επιχείρηση" απολύμανσης κάδων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 08:16 Λαμία: Νυχτερινή "επιχείρηση" απολύμανσης κάδων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, στους εργαζόμενους της καθαριότητας που δουλεύουν σκληρά μέρα - νύχτα....», λέει ο αντιδήμαρχος Κώστας Μουστάκας.

Μετά τον καθαρισμό και τις απολυμάνσεις στους πεζόδρομους και τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων έκανε απολύμανση και στους μεγάλους υπόγειους κάδους που υπάρχουν στις πλατείες.

Σε μια άρτια συντονισμένη επιχείρηση προέβησαν το βράδυ της Τρίτης η υπηρεσία καθαριότητας με το γραφείο κίνησης του Δήμου Λαμιέων σε συνεργασία και με το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Οι άνθρωποι της καθαριότητας έκαναν καθαρισμό και απολύμανση όλων των υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων, μεταμεσονύκτια πάντα ώστε να μην δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Είναι γεγονός ότι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν θετικά τον τελευταίο καιρό οι εργαζόμενοι του Δήμου παρά τα λίγα άτομα που έχουν απομείνει λόγω ειδικών αδειών.

Όπως σε όλους τους Δήμους έτσι και στην δική μας περίπτωση εν μέσω κορωνοϊού είναι αρκετά τα άτομα τα οποία λείπουν λόγω ειδικών αδειών.

Όμως αυτό δεν πτοεί όπως φαίνεται από την έντονη δραστηριότητα των τελευταίων ημερών τους εναπομείναντες.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, στους εργαζόμενους της καθαριότητας που δουλεύουν σκληρά μέρα - νύχτα. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες και το προσωπικό μειωμένο. Παρ' όλα αυτά, με υπομονή και επιμονή, τα καταφέρνουμε πολύ καλά και αυτό οφείλεται στο φιλότιμο των εργαζομένων στην καθαριότητα, τους χειριστές και στους ανθρώπους του γραφείου κίνησης. Τους ευχαριστώ και πάλι όλους....», τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Μουστάκας, στο LamiaReport.

Δείτε και πλάνα από την επιχείρηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση