Σταϊκούρας: Επικαιροποίηση του σχεδιασμού για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 18:26 Σταϊκούρας: Επικαιροποίηση του σχεδιασμού για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου

Εξ αποστάσεως διάσκεψη με τους προϊσταμένους (Δικαστές και Εισαγγελείς) των Δικαστικών Υπηρεσιών Λαμίας, είχε ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη δρομολόγηση της κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.

Στην ηχοδιάσκεψη η οποία έγινε με το συντονισμό του υπουργού και τη συμμετοχή των προϊσταμένων του Πρωτοδικείου, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, της Εισαγγελίας Εφετών, του Ειρηνοδικείου, του Πταισματοδικείου, του Διοικητικού Πρωτοδικείου και της Προϊσταμένης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τέθηκε η επικαιροποίηση του σχεδιασμού του σε ό,τι αφορά τις κτιριολογικές ανάγκες.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Σταϊκούρας, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους και ζήτησε το συντονισμό όλων των εμπλεκομένων, ώστε το ταχύτερο δυνατό, και σίγουρα εντός της τρέχουσας εβδομάδας, να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη δράση, η οποία αποτελεί ένα από τα πολλά προαπαιτούμενα για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση