Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν ήταν καλή η ιδέα να έρθουν να πουλήσουν φυτά στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 08:55 Δεν ήταν καλή η ιδέα να έρθουν να πουλήσουν φυτά στη Λαμία

Έπεσαν βροχή τα πρόστιμα...

Κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει ότι ακόμη δεν επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού, χωρίς να υπάρχει ειδικός λόγος. Μπορεί όμως να το ξέρουν και να προσπαθούν να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τα μπλόκα της αστυνομίας, αφού είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες οι έλεγχοι έχουν χαλαρώσει.

Κάπως έτσι προφανώς έγινε και με τους τέσσερις ρομά από τον οικισμό "Μαύρικα" της Καρδίτσας που ο καθένας πήρε το αγροτικό του, το φόρτωσε με φυτά και ήρθαν να τα πουλήσουν στη Φθιώτιδα.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ήρθαν από το δρόμο Λαμίας - Δομοκού, αλλά από άλλη διαδρομή από την πλευρά της δυτικής Φθιώτιδας.

Τελικά όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, αφού αργά το βράδυ έπεσαν πάνω σε περιπολικό της Άμεσης Δρόσης της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, που περιπολούσε στην περιοχή του Λιανοκλαδίου.

Οι τέσσερις ρομά δεν μπόρεσαν να αιτιολογήσουν την μετακίνηση τους εκτός νομού και έτσι αφού επιβλήθηκε στον καθένα ξεχωριστά το πρόστιμο των 150€ που προβλέπει ο νόμος, επέστρεψαν στη βάση τους.