ΠΕ Φθιώτιδα: Έκτακτές προσλήψεις έξι εργατών για τη δακοκτονία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 17:36 ΠΕ Φθιώτιδα: Έκτακτές προσλήψεις έξι εργατών για τη δακοκτονία

Εφτά άτομα στην ΠΕ Φωκίδας – Ανακοινώσεις…

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τεσσάρων (4) ατόμων κλάδου ΥΕ Εργατών (έως τριάντα τέσσερα -34- ημερομίσθια) και δύο (2) ατόμων κλάδου ΥΕ Εργατών (έως εξήντα – 60 – ημερομίσθια), για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, ανακοίνωσε η Π.Ε. Φθιώτιδας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2, Τ.Κ. 35132 - Λαμία,

απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοίκησης, υπόψιν κυρίας Ελένης Πιλάτου (τηλ. επικοινωνίας: 22313 - 54709 και 22313 - 54708).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας, στο Περιφερειακό Κατάστημα και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Λαμιέων.

Η απασχόλησή τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30/11/2020 έως τριάντα τέσσερα (34) ημερομίσθια για τέσσερα (4) άτομα κλάδου ΥΕ Εργατών και έως εξήντα (60) ημερομίσθια για δύο (2) άτομα κλάδου ΥΕ Εργατών.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Αντίστοιχη ανακοίνωση για 6+1 άτομα, εξέδωσε η ΠΕ Φωκίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ταχυδρομικώς απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ, Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού, Γιδογιάννου 31, Τ.Κ.: 33100, Άμφισσα, (τηλ. επικοινωνίας: 2265350638).

Περισσότερα ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση