Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η 10χρονη Δήμητρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 08:20 Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η 10χρονη Δήμητρα

Στο περιβάλλον του «Χαμόγελου του Παιδιού» βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (7/5) η 10χρονη Δήμητρα από τη Στυλίδα για την οποία είχε βγει Amber Alert με Εισαγγελική Εντολή το πρωί της Τετάρτης 29/4/2020.

Διαβάστε την ανακοίνωση του «Χαμόγελου»:

«Στις 07/05/2020 μεσημεριανές ώρες βρέθηκε η Δήμητρα Μελαχροινάκη 10 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 29/04/2020 από τη Στυλίδα Φθιώτιδας και είναι καλά στην υγεία της. Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσης της από επικίνδυνο περιβάλλον. Το παιδί, πλέον, θα διαμένει στη μεγάλη οικογένεια του Οργανισμού μας, ο οποίος πάντα έχει στόχο την προστασία των παιδιών και την παροχή σε αυτά ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, στο οποίο απολαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για την υγιή σωματική, ψυχολογική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξή τους. Η Δήμητρα θα βρει κοντά μας  τον αδερφό της που ήδη φροντίζουμε, με τα δύο αδέρφια να ανυπομονούν να ξαναβρεθούν κάτω από την ίδια στέγη. Επιθυμία της Δήμητρας ήταν να πάρει μαζί της και το αγαπημένο της σκυλάκι, μία επιθυμία που δεν θα μπορούσαμε να μην ικανοποιήσουμε».

Θυμίζουμε ότι με τη δημοσιοποίηση του συναγερμού, στο LamiaReport είχε μιλήσει αποκλειστικά ο πατέρας της μικρής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επρόκειτο για εξαφάνιση, και ότι το παιδί βρισκόταν στα ασφαλή χέρια της μητέρας του.