Ανακοίνωση για καθαρισμό οικοπέδων από το Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 19:43 Ανακοίνωση για καθαρισμό οικοπέδων από το Δήμο Καμένων Βούρλων

Έκκληση προς τους δημότες ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020, για την εφαρμογή των  μέτρων  αυτοπροστασίας  και πρόληψης των πυρκαγιών, απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καμένων Βούρλων, Νίκος Παπαγρηγορίου.

Παρακαλούνται οι δημότες, «οι οποίοι είναι  ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που  βρίσκονται εντός οικισμών και εντός σχεδίου  πόλεως και σε απόσταση μέχρι 100 μ. από τα όριά τους, να προβούν σε άμεσο καθαρισμό εντός αποκλειστική προθεσμίας  δέκα πέντε (15) ημερών για λόγους  υγιεινής και πυροπροστασίας», αναφέρει ο κ. Παπαγρηγορίου και προειδοποιεί ότι βάσει του Ν. 3852/2010 αρθ. 94 παρ.26 σε περίπτωση μη συμμόρφωσης επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 0,50 ¤ το τετραγωνικό μέτρο. Επιπλέον βεβαιώνεται σε βάρος των ιδιοκτητών, νομέων και επικαρπωτών που δεν συμμορφώνονται, η δαπάνη καθαρισμού των οικοπέδων τους και υποβάλλεται μήνυση για το αδίκημα του αρ. 433 του Ποινικού κώδικα.

«Ζητούμε επίσης την ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ σας γνωστοποιώντας μας, (τηλ.2235350023) τους ιδιοκτήτες (όνομα, τηλέφωνο κ.λ.π.) των εφαπτόμενων στις κατοικίες σας οικοπέδων, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τον καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Παπαγρηγορίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση