Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θερμοπύλες: Έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις μπάρες - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 08:12 Θερμοπύλες: Έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις μπάρες - ΦΩΤΟ

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας ο ηλικιωμένος οδηγός που είχε εκτροπή στον παράδρομο.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 77χρονος οδηγός, που κινούταν στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος των Θερμοπυλών.

Ο ηλικιωμένος οδηγός κινούταν προς Λαμία. Μόλις έφτασε στο σημείο που βρίσκεται το hot spot, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στις μπάρες.

Ο 77χρονος ήταν τυχερός γιατί εκεινη τη στιγμή δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και επίσης ήταν τυχερός που δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πρόσκρουση στις μπάρες.

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε το προηγούμενο βράδυ της Παρασκευής στο ίδιο σημείο σημειώθηκε ακόμη μια εκτροπή αυτοκίνητου, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό και σε αυτή την περίπτωση.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο παράδρομος είναι γεμάτος λακκούβες και επικίνδυνες παγίδες. Την μεγαλύτερη από τις λακκούβες προσπάθησαν να την "μπαλώσουν", ωστόσο φαίνεται ότι έγινε με προχειρότητα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί ο δρόμος είναι επικίνδυνος και φυσικά δεν έχει την υποδομή να σηκώσει τον όγκο των οχημάτων που διέρχονται καθημερινά από αυτόν.