Δήμος Μακρακώμης: Προσκλήσεις διά περιφοράς συνεδριάσεων ΔΣ και Οικονομικής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 20:51 Δήμος Μακρακώμης: Προσκλήσεις διά περιφοράς συνεδριάσεων ΔΣ και Οικονομικής

Διά περιφοράς θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης την Τρίτη 12 Μαΐου.

Συγκεκριμένα η συνεδρίαση θα γίνει μεταξύ 9 με 11 το πρωί και τα μέλη της θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας, το οποίο θα τους επιδοθεί ιδιοχείρως από τον υπάλληλο της Γραμματείας της Οικονομικής Επιτροπής, στον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στον 1ο όροφο του Δημαρχείου στην οδό Αφων Πάππα 2 στην Κοινότητα Σπερχειάδας και θα υπογράφει αποδεικτικό παραλαβής για κάθε παράδοση ειδικού εντύπου ψηφοφορίας, ή να το αποστείλουν με e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (e mail υπαλλήλου Γραμματείας Οικονομικής Επιτροπής).

Τα θέματα:

1. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ( 4 ) ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

2. ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ".

3. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ".

4. ΕΓΚΡΙΣΗ 3ΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ, ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ - ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ"

Με το ίδιο σύστημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου από τις 13:00’ έως τις 15:00’, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης (οι επιδόσεις στον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στεφανή Γεώργιο).

Τα θέματα (οι εισηγητές σε παρένθεση):

1. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020. (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

2. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020. (ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

3. ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΒΟΣΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ "ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΑΚΗ" ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020-2029. (ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

4. ΠΕΡΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2 & 8 ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΤΣΙΟΥ. (ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση