Ζητούνται πλοηγοί για τα λιμάνια της Ανατ. Φθιώτιδας, Λάρυμνας, Βόλου και Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 17:03 Ζητούνται πλοηγοί για τα λιμάνια της Ανατ. Φθιώτιδας, Λάρυμνας, Βόλου και Χαλκίδας

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που είναι υπεύθυνο και για τα λιμάνια της Φθιώτιδας, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (08) μήνες,  δύο (02) έκτακτους Πλοηγούς.

Ειδικότερα, έναν (01) Πλοηγό για την εξυπηρέτηση του λιμένα Βόλου (των λιμενικών εγκαταστάσεων: Βόλου, εργοστασίου «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ» (LAFARGE) και πετρελαϊκής εταιρείας «ΕΛΙΝΟΪΛ» στον όρμο Αγριάς Μαγνησίας, εργοστασίου βιομηχανίας χάλυβα «SOVEL Α.Ε.» (θυγατρική ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ) και εργοστασίου «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» στον όρμο Τσιγγέλι Αλμυρού Μαγνησίας και όρμο Αμαλιάπολης Αλμυρού,και έναν (01) Πλοηγό για την εξυπηρέτηση των λιμένων Στυλίδας και  Αχλαδίου  Φθιώτιδας.

Όσον αφορά  το δικαίωμα συμμετοχής καθώς και τα τυπικά προσόντα που  πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται αυτοπροσώπως, είτε με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο, άτομο, στην οικεία Λιμενική Αρχή Βόλου (γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, Κεντρικός Προβλήτας Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Πλοηγικού Σταθμού-Ναυτολογίας, Τ.Κ. 38001) κατά τις εργάσιμες ημέρες και σε ώρες από τις 09:00΄ έως 14:30΄, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή προς τον οικείο Πλοηγικό Σταθμό Βόλου της Λιμενικής Αρχής Βόλου, από την 12-05-2020 έως και την 21-05-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, τηλ.: 2421353819 – 2421353830 - 2421353862.

Ίδια ανακοίνωση έβγαλε και το Λιμεναρχείο Χαλκίδας για την πρόσληψη ενός (01) πλοηγού για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών πλοήγησης πλοίων στον Πλοηγικό Σταθμό Χαλκίδας αλλά και Λάρυμνας, Αλιβερίου και Μαντουδίου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται καθημερινά στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που εδρεύει επί της οδού Κ. Καραμανλή 2 Χαλκίδα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης 11-05-2020 έως και την Παρασκευή 22-05-2020. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθυνθείτε στο Γραφείο του Πλοηγικού Σταθμού Χαλκίδας στο Κ.Λ.Χαλκίδας. (τηλ.: 22210 -25591 - εσωτ. 14).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com