Μετάλλαξη (της Αγγέλας Μπαρτσιώκα)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 09:32 Μετάλλαξη (της Αγγέλας Μπαρτσιώκα) (φώτο αρχείου)

Οι φήμες είχαν αρχίσει από μέρες να κυκλοφορούν στην πόλη…

Ο φόβος ,ύπουλος εχθρός, φώλιασε στις καρδιές των πολιτών…μέχρι που έγινε τρόμος!

Τα πραγματικά γεγονότα αποκαλύφτηκαν επιτέλους .Τα ΜΜΕ φρόντισαν υπεύθυνα και σωστά να ενημερώσουν τους φιλήσυχους πολίτες για την μεγάλη απειλή..

Μια ύπουλη ασθένεια κατέλαβε ξαφνικά κάποιους πολίτες ώστε να μεταλλαχθούν και να γίνουν μοχθηρά όντα γεμάτα φανατισμό   που  εξυφαίνουν φονικές επιθέσεις  εναντίον των συμπολιτών τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν έρθει σε επικοινωνία με τσοπανόσκυλα, αλλά και άλλα μεσαίου ύψους ζώα και τους έχουν δώσει εντολή να γαβγίζουν, να  επιτίθενται και να δαγκώνουν όποιον  κυκλοφορεί…

Είναι επίσης σίγουρο ότι αυτές τις εντολές τις έδωσαν στα ζώα με δικτατορικό τρόπο, πιθανώς εκβιάζοντάς τα ότι σε αντίθετη περίπτωση θα τους στερήσουν το όραμά τους  να απολαύουν  κάποτε τη γεμάτο ανέσεις ζωή του κυνοκομείου του Δήμου.

Δεν τα άφησαν ούτε να αποφασίσουν δημοκρατικά με  ψηφοφορία για το αν συμφωνούν ή όχι, αλλά καθότι αντιδημοκράτες και φανατικοί τα ανάγκασαν απειλώντας τα..

Αλλά τι ήταν άραγε αυτό που οδήγησε σε αυτή τη μετάλλαξη;

Είναι ένα μυστήριο που μόνο η επιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων μπορεί να το βρει. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις αυτής της ομάδας να ηγηθούν διαπρεπείς ΄Ελληνες και ξένοι μεταλλαξιολόγοι  με δημοσιεύσεις και βραβεία σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Το μόνο σύμπτωμα το οποία είχαν εμφανίσει οι συγκεκριμένοι νοσούντες συμπολίτες μας ήταν …μια γραφικότητα σε σχέση με τη συμπεριφορά τους το προηγούμενο διάστημα. Δηλαδή σίτιζαν αδέσποτα , τα έπιαναν άκαρδα και τα οδηγούσαν σε υποχρεωτική στείρωση, έδιναν πολλά από αυτά για υιοθεσία χωρίς καν να τα ρωτήσουν, έκαναν εκστρατείες ενημέρωσης , πήγαιναν στα σχολεία και  …άκουσον-άκουσον… ενημέρωναν τα παιδιά πώς να συμπεριφέρονται στα ζώα.

Και δεν έφταναν αυτά, αλλά συνήθιζαν να καταγγέλλουν εκείνους   τους  συνεπείς συμπολίτες μας, οι οποίοι απόθεταν τους γόνους των οικόσιτων σκυλόγατών τους στη θαλπωρή του σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς ή άφηναν ελεύθερο το ζώο τους να κυκλοφορεί και να ζευγαρώνει, γιατί δεν… πρέπει να στερούμε τη χαρά του έρωτα στα ζώα μας και επιτέλους η θηλυκή σκύλα τους …πότε θα γίνει μάνα;

Το ερώτημα είναι πως θα τους ξεχωρίσουν οι πολίτες αυτούς τους μεταλλαγμένους;

Φέρουν κάποιο λοφίο, κάποια αλλαγή στο χρώμα του δέρματός τους, κάποιο σημάδι τέλος πάντων;

Δυστυχώς όχι. Το μόνο που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν είναι η διαταραγμένη συμπεριφορά τους.

Προσέξτε λοιπόν και αν δείτε κάποιους  που πάνε  να χαϊδέψουν  δεσποζόμενο ή αδέσποτο ζώο, κάποιους που να θέλουν ταΐσουν πεινασμένο…  είναι ύποπτος.

Ιδιαίτερα αν είναι κάποιος από αυτούς που είχε συμμετάσχει σε δημόσιες  εκδηλώσεις και είχε επαινεθεί από τους άρχοντες του τόπου τόσο για τη δράση του όσο και για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους το προηγούμενο διάστημα.

Ψάξτε ανάμεσα σε εκείνους που  είχαν διαπρέψει σαν συνοδοιπόροι σε κοινούς αγώνες, ή που ήταν δάσκαλοι  σε παλιότερους μεν, αλλά εν υπνώσει για μεγάλο ή μικρό  διάστημα συναγωνιστές, ή ακόμη υπήρξαν μέντορες στα  καινούρια φιντάνια της φιλοζωίας.

Και όταν τους βρείτε απομονώστε τους!

Είναι ο μόνος τρόπος για να αισθάνονται ασφαλείς οι νομοταγείς πολίτες αυτού του τόπου.

Όσο για τα ζώα που εξαναγκάστηκαν σ αυτή την ανίερη συνεργασία προπηλακίστε τα, φυλακίστε τα, εξαφανίστε τα.

Μόνο τότε θα είστε ασφαλείς!

Αγγέλα Μπαρτσιώκα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση