Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 16:53 Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Λόγω της πανδημίας και για την αποφυγή συγκέντρωσης πολλών ατόμων στα γραφεία των Παιδικών Σταθμών, η Προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας Κων/να Χριστοδούλου ενημερώνει ότι οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών θα γίνονται ηλεκτρονικά από τις 15 Μαΐου και θα λήξουν στις 29 Μαΐου 2020 .

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας θα βρείτε την αίτηση και την κάρτα γιατρού. Εκεί μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα της αίτησης και να την αποστείλετε πατώντας <υποβολή>.

 Στις αιτήσεις θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την εγγραφή των παιδιών, θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό φάκελο, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, στις υπεύθυνες για κάθε παιδικό σταθμό παιδαγωγούς.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη της ηλικίας τους τον Σεπτέμβριο του 2020, γεννημένα από 01/01/2017 έως και τον Φεβρουάριο του 2018.

Δικαιολογητικά εγγραφής:

 1. Αίτηση εισαγωγής συμπληρωμένη από τους γονείς του παιδιού.

2. Ατομική κάρτα υγείας του παιδιού συμπληρωμένη από παιδίατρο, συνοδευόμενη από φωτοτυπία εμβολίων.

3. Δήλωση παραλαβής παιδιού.

4. Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας (2019) ή υποβληθείσα φορολογική δήλωση (Ε1-2019) που αφορά εισοδήματα του 2019. Σε περίπτωση αδυναμίας να προσκομιστεί το παραπάνω έγγραφο, θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση (που θα αναφέρει τον λόγο της αδυναμίας).

5. Βεβαίωση εργασίας γονέων ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό εργασίας ή ανεργίας.

6. Για τους αλλοδαπούς, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών χρειάζονται και τα νόμιμα έγγραφα παραμονής τους στην Ελλάδα μεταφρασμένα από επίσημη αρχή.

Για την επανεγγραφή χρειάζονται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι γονείς θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και στα τηλ/να.:

Σταθερό: 22340 23231

Κινητό: 6944364114

Μητρώο Αρρένων

Επίσης από το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας αναρτήθηκε η πρόσκληση για το μητρώο αρρένων, με τον ονομαστικό κατάλογο να βρίσκεται σε δημοσιότητα στο δημοτικό κατάστημα, στα καταστήματα των δημοτικών ενοτήτων καθώς και σε άλλα δημόσια μέρη έως 31/5/2020.
καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις ως προς το περιεχόμενό τους μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com