Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: «Τα καταφέραμε στα δύσκολα και συνεχίζουμε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 08:04 Λαμία: «Τα καταφέραμε στα δύσκολα και συνεχίζουμε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμος Λαμιέων - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Λαμίας, μια συνεργασία που ήρθε σε δύσκολους καιρούς για να μείνει…

«Τα καταφέραμε χάρη στη συνεργασία και την προσπάθεια όλων», ήταν η κεντρική ιδέα της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/5), μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό κλίμα, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Λαμίας και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Χρήστος Γεωργίου και η Γενικής Γραμματέας του ΕΕΣ Λαμίας Μαριάνθη Ντούβα.

Αφορμή η επιτυχημένη συνεργασία που ανέπτυξαν οι δύο πλευρές, με πρωτοβουλία του Δημάρχου εν μέσω του ξεσπάσματος της κρίσης με τον νέο κορωνοϊό, προσφέροντας την εθελοντική τους δράση για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων και γενικά πολιτών του Δήμου που είχαν ανάγκη βοήθειας.

Μια συνεργασία που ήρθε για να μείνει σύμφωνα με τη δέσμευση του κ. Καραΐσκου που εξέφρασε συγχρόνως την ευγνωμοσύνη του για την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών του ΕΕΣ Λαμίας.

«Ο εθελοντισμός και τα ιδεώδη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αξιολογηθήκαν εκ νέου στις συνειδήσεις όλων μας», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Γεωργίου, που αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τη διάθεση συνέχισης αυτής της συνεργασίας με στόχο την όσο δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. «Ο εθελοντισμός και η βοήθεια στο συνάνθρωπο μία από τις σημαντικότερες αξίες της κοινωνίας», πρόσθεσε με τη σειρά της η κα Ντούβα που ως εθελόντρια βρέθηκε κι αυτή στην πρώτη γραμμή τις δύσκολες και πρωτόγνωρες ημέρες κρίσης που ζήσαμε με την πανδημία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Στον κ. Γεωργίου και στην κα Ντούβα ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος έδωσε από μια αναμνηστική πλακέτα για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, ενώ ανάλογες πλακέτες με προσωπική αναφορά, μοιράστηκε σε όλους τους εθελοντές του ΕΕΣ Λαμίας που με τόσο ζήλο επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.