Λαμία: Επεισοδιακή σύλληψη κλέφτη από την ομάδα ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 08:12 Λαμία: Επεισοδιακή σύλληψη κλέφτη από την ομάδα ΔΙΑΣ

Φίλος του συλληφθέντα φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε τους αστυνομικούς…

Η επιστροφή στην «κανονικότητα» δεν ισχύει μόνο για τους νομοταγείς πολίτες αλλά και για κάθε παραβατικό θαμώνα της πλατείας Πάρκου και σε άλλα στέκια της Λαμίας που ξεκίνησαν να απασχολούν την επικαιρότητα με τις δράσεις τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (14/5) συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ένας 26χρονος Ρομά κατηγορούμενος για κλοπή.

Το προηγούμενο βράδυ, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω είχε αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε σταθμεύσει προσωρινά ο ιδιοκτήτης του σε περιοχή της Λαμίας, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα.

Στον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατάσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα που ανήκαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

«Το ωραίο» είναι ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί δέχτηκαν αρχικά τη φραστική επίθεση 37χρονου φίλου του συλληφθέντα, ο οποίος στη συνέχεια μάλιστα  απώθησε βίαια τους αστυνομικούς και προσπάθησε να το σκάσει για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση