Λαμία: Σεβαστείτε τουλάχιστον τον κόπο αυτών των ανθρώπων - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 09:10 Λαμία: Σεβαστείτε τουλάχιστον τον κόπο αυτών των ανθρώπων - ΦΩΤΟ

Κάθε μέρα έργο στο ίδιο έργο θεατές...

Το βράδυ βγαίνουμε, περνάμε καλά με την παρέα μας, βρομίζουμε την πόλη μας και το πρωί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα τρέχουν και δεν φτάνουν να μαζέψουν τα σκουπίδια.

Όχι αυτά που είναι μέσα στους κάδους, αλλά αυτά που παρατήσαμε ή σκορπίσαμε εδώ κι εκεί, κάνοντας την πλάκα μας.

Σιγά τώρα μην σκεφτούμε ότι κάποιος άνθρωπος της καθαριότητας θα πρέπει να μπει μέσα στα βάτα για να καθαρίσει τα δικά μας σκουπίδια....

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι το Κάστρο Λαμίας, τον Άγιο Λουκά και την πλατεία Κραββαρίτου στη Λαμία, όπου δυστυχώς το βράδυ της Παρασκευής, οι επιδρομείς μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπους.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μέσα σε λίγες ώρες όλα τα σημεία ήταν πεντακάθαρα, τοποθετώντας και πάλι τους κάδους, μικρούς και μεγάλους, που κάποια "καλά παιδιά" φρόντισαν να καταστρέψουν.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Μουστάκας, που τρέχει μαζί με τους εργαζόμενους, κάνει έκκληση σε όλους τους δημότες και ειδικότερα στους νέους: «Σεβαστείτε τουλάχιστον τον κόπο αυτών των ανθρώπων που εργάζονται στην καθαριότητα. Θα μπορούσε να ήταν οι γονείς σας...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Λαμιέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση