Διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 20:01 Διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης

Συνεδριάζει και ο Σύνδεσμος Ύδρευσης ΟΤΑ Φθιώτιδας από Κανάλια Πύργου Υπάτης…

Με τα γνωστά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του νέου κορωνοϊού θα συνεδριάσει διά περιφοράς την Τρίτη 19 Μαΐου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης.

Η συνεδρίαση θα διαρκέσει από 9:00’ το πρωί έως τις 11:00’ πμ.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας, το οποίο θα τους επιδοθεί ιδιοχείρως από τον υπάλληλο της Γραμματείας της Οικονομικής Επιτροπής, στον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στον 1ο όροφο του Δημαρχείου στην οδό Αφων Πάππα 2 στην Κοινότητα Σπερχειάδας και θα υπογράφει αποδεικτικό παραλαβής για κάθε παράδοση ειδικού εντύπου ψηφοφορίας, ή να το αποστείλουν με e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (e mail υπαλλήλου Γραμματείας Οικονομικής Επιτροπής).

Τα θέματα:

1. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ( 4 ) ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

2. ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020.

3. ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020.

4. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΤΡΙΜΗΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019.

5. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ 1ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020.

6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020.

7. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020.

8. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘ. 54/2020 ΚΑΙ 55/2020 ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

9. ΕΓΚΡΙΣΗ 2ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΣΟΥΚΑΣ - ΛΙΒΑΔΙΑ".

10. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: " ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ".

11. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ".

12. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ) ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Τ.Κ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ", ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 153.968,00€ (ΜΕ Φ.Π.Α 24%).

Εισηγητής σε όλα τα παραπάνω θέματα είναι ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Χαντζής.

Συνεδριάζει ο Σύνδεσμος

Εντωμεταξύ τη Δευτέρα 18 Μαΐου συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα στη Σπερχειάδα, ο Σύνδεσμος Ύδρευσης ΟΤΑ νομού Φθιώτιδας από Πηγές Κανάλια Πύργου Υπάτης.

Η συνεδρίαση είναι για τις 10:00’ το πρωί με μοναδικό θέμα: «Αποδοχή όρου του σχεδίου δανειστικού συμβολαίου για την λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενταγμένου στο Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι", χορηγούμενο από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και από πόρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του έργου: "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ –ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΤΗΣ"».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com