Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΣ Λαμία Βασίλης Καπαρτζάνης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 10:04 Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΣ Λαμία Βασίλης Καπαρτζάνης

Σε ηλικία 66 ετών…

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία Βασίλη Καπαρτζάνη. Ο Ανθηλιώτης ποδοσφαιριστής έφυγε στα 66 του χρόνια από καρδιακή ανακοπή το Σάββατο (16/5) βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Αν και πριν μερικά χρόνια είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά, εντούτοις η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ καλή και τίποτε δεν προδίκαζε το κακό που συνέβη.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τους μικρούς της Λαμίας και είχε την τύχη να φορέσει τη φανέλα της ακόμη και στη Β’ Εθνική, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της ομάδας του χωριού του, του Ολυμπιακού Ανθήλης, τον οποίο υπηρέτησε επίσης για πολλά χρόνια. Είχε επίσης πάρει μεταγραφή στο Φωκικό στον οποίο αγωνίστηκε τις χρονιές που η ομάδα της Άμφισσας αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Φθιωτιδο - Φωκίδας - Ευρυτανίας.

Υπήρξε εξαίρετος χαρακτήρας και οι φίλαθλοι τον θυμούνται τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και για το πλατύ του χαμόγελο.

Η κηδεία του έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο χωριό του στην Ανθήλη.

Άφησε πίσω του τη γυναίκα του Λεμονιά, τα  δύο του παιδιά και εγγόνια.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει προς την οικογένεια του Βασίλη Καπαρτζάνη τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΣ Λαμία

Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο σε ηλικία 66 ετών του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Βασίλη Καπαρτζάνη ο οποίος αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική κατά τη δεκαετία του 70. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της γενέτειρας του, που τον σκέπασε.