Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Καμένων Βούρλων: Δημοτικό Συμβούλιο και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 10:50 Δήμος Καμένων Βούρλων: Δημοτικό Συμβούλιο και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Διά περιφοράς θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Μαΐου και την Τετάρτη 20 Μαΐου αντίστοιχα οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της Προέδρου του ΔΣ Γεωργίας Μπήτα, η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 12:00΄και θα διαρκέσει έως τις 14:00’ με τους δημοτικούς συμβούλους να μπορούν να ψηφίσουν τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης, µέσω τηλεφώνου ή γραπτού µηνύµατος στο 6977809227 (Μπήτα Γεωργία) και 2235350037 (Χονδροδήµου Λουκία) και µε το ηλεκτρονικό ταχυδροµείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και από ώρα 12.00µ. έως 14.00 µ.µ. Μετά το πέρας της ώρα λήξης, καµία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Τα θέματα:

1. Έγκριση πρακτικών προηγούµενων συνεδριάσεων ∆ηµοτικού Συµβουλίου ∆ήµου Καµένων Βούρλων

2. Εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθµούς του ∆ήµου για την περίοδο από Σεπτέµβριο 2020 έως Ιούλιο 2021

3. Λήψη απόφασης για την εκµίσθωση µε πλειοδοτική δηµοπρασία ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου Καλλιδρόµου

4. Λήψη απόφασης για την εκµίσθωση µε πλειοδοτική δηµοπρασία ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου στη θέση ΣΥΚΙΕΣ Αγίου Κων/νου

5. Λήψη απόφασης για την εκµίσθωση µε πλειοδοτική δηµοπρασία ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου στη θέση ΠΑΡΑΛΙΑ Μώλου

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Η πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από το Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννη Συκιώτη, είναι για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και ώρα 12.00 µ. Στο πλαίσιο των προληπτικών µέτρων για την προστασία της δηµόσιας υγείας θα διεξαχθεί δια περιφοράς, µέσω τηλεφώνου στο 2235350037 (Χονδροδήµου Λουκία) και µε το ηλεκτρονικό ταχυδροµείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και από ώρα 12.00µ. έως 13.00 µ.µ.

Μοναδικό θέμα συζήτησης: "Εξέταση αίτησης ΟΤΕ Α.Ε. περί χορήγησης άδειας εκσκαφής".