Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπούκαραν σε λατομείο και «έγδυσαν» όλα τα οχήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 16:10 Μπούκαραν σε λατομείο και «έγδυσαν» όλα τα οχήματα (φωτογραφία αρχείου)

Άμεση σύλληψη του ενός εκ των τριών δραστών…

Τρεις άνδρες Ρομά, επιχείρησαν το μεσημέρι της Κυριακής (17/5) να κλέψουν αντικείμενα από οχήματα που βρισκόντουσαν σε λατομείο στην περιοχή Βουνιχώρα Φωκίδας.

Συγκεκριμένα, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του λατομείου όπου προέβησαν στην αφαίρεση  μπαταριών και ψυγείων από οχήματα, καθώς και άλλων αντικειμένων. Οι δράστες έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του λατομείου και αφού εγκατέλειψαν το όχημά τους, το έσκασαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τα πόδια.

Ο ένας εξ αυτών εντοπίστηκε αρκετές ώρες αργότερα μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας - Δελφών,  στην περιοχή της Τριταίας Φωκίδας.

Πρόκειται για 45χρονο Ρομά, στον οποίο ανήκει και το αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση της κλοπής. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, ενώ ο συλληφθείς με την κατηγορία της κλοπής από λατομείο, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.