Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειροπέδες σε δύο ακόμη Ρομά για την κλοπή στο λατομείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 15:50 Χειροπέδες σε δύο ακόμη Ρομά για την κλοπή στο λατομείο

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται τέσσερις συνολικά Ρομά εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι…

Με χειροπέδες βρέθηκαν δύο ακόμη Ρομά που το μεσημέρι της Κυριακής (17/5) επιχείρησαν να κλέψουν αντικείμενα από οχήματα που βρισκόντουσαν σε λατομείο στην περιοχή Βουνιχώρα Φωκίδας.

Τέσσερις συνολικά Ρομά σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από την Αστυνομία, είχαν εισέλθει στο χώρο των λατομείων και προέβησαν σε αφαίρεση  μπαταριών και ψυγείων από οχήματα, καθώς και άλλων αντικειμένων, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που τους χάλασε τα σχέδια.

Την ίδια ημέρα αργότερα το απόγευμα είχε εντοπισθεί και συλληφθεί  ένας 45χρονος που όπως προέκυψε ήταν και ο ιδιοκτήτης του οχήματος στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλοπιμαία, το οποίο και έχει κατασχεθεί.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων εντοπίσθηκαν το πρωί της Δευτέρας (18/5) δύο ακόμη δράστες, οι οποίοι μάλιστα είναι ανήλικοι, ενώ η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και έναν ακόμη 26χρονο Ρομά ο οποίος ήταν μαζί με τους άλλους τρεις, ενώ κατά τη φυγή του είχε κλέψει και ένα αγροτικό από την περιοχή της Αγίας Ευθυμίας Φωκίδας.

Το ανωτέρω κλεμμένο όχημα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς χθες το πρωί, σε περιοχή της Άμφισσας και αποδόθηκε νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών.