Θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 16:56 Θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο 2 ου Υποέργου «Δαπάνες Aρχαιολογίας» της Πράξης «Συμπληρωματικά έργα ύδρευσης Δ.Ε. Αρτάκης», ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας.

Οι θέσεις είναι μία (1) ΠΕ Αρχαιολόγων και μία (1) ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών. Η σύμβαση είναι διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου μόνο για την ειδικότητα του ΠΕ Αρχαιολόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κατ΄ εξαίρεση (σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Eύβοιας, Αρεθούσης και Ι.Κιαπέκου 1,Τ.Κ.34133,

εντός προθεσμίας δέκα (10) εργάσιμων ημερών, ήτοι από 20.05.2020 και έως 02.06.2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση