Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφυγε ο «Πρόεδρος» Μάκης Γαλατάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 09:00 Έφυγε ο «Πρόεδρος» Μάκης Γαλατάς

Ένας από τους πιο γνωστούς παράγοντες της πολιτικής, αθλητικής και κοινωνικής ζωής της Λαμίας και της Φθιώτιδας, ο Μάκης Γαλατάς, «έφυγε» το πρωί της Πέμπτης (21/5) από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Τραγάνα.

Πολλοί σίγουρα τον θυμούνται τόσο από τη θητεία του στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, όσο και από τη θητεία του ως Πρόεδρος της ΠΕΛ, ενώ στα Εκκοκκιστήρια του στη Νέα Μαγνησία πίσω από τον ΟΑΕΔ, είχε δουλέψει πολύς κόσμος και εξυπηρετούσε πολλούς παραγωγούς της περιοχής.

Ωστόσο η 7ετης θητεία του στο ποδόσφαιρο ως Πρόεδρος του Ηρακλή Ροδίτσας είναι αυτή που τον έκανε ακόμη περισσότερο αγαπητό στον απλό κόσμο, καθώς μαζί του η ομάδα είχε σημαντική πορεία στον τοπικό πρωτάθλημα και τη Δ' Εθνική.

Αφήνει πίσω του την πολυαγαπημένη του γυναίκα Ντίνα, που ήταν η σύντροφός του στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 11 το πρωί στον Ορχομενό

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε...

Τα συλλυπητήρια της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π.ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου που διακρίθηκε για το ήθος  και την εντιμότητα του, αγάπησε τον τόπο του προσφέροντας υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας μέσω του εκκοκκιστηρίου του .

Ο Μάκης Γαλατάς υπήρξε Πρόεδρος της ΠΕΛ Λαμίας που επί των ημερών του έγιναν οι στεγασμένοι χώροι .

Δεν θα ξεχάσουμε πότε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και την ιδιαίτερη του αγάπη για την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του .

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ …»