Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Στυλίδας: Έτσι λειτουργούν ΟΣΚ, κοιμητήρια, καθαριότητα, ύδρευση και άρδευση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 12:53 Δήμος Στυλίδας: Έτσι λειτουργούν ΟΣΚ, κοιμητήρια, καθαριότητα, ύδρευση και άρδευση

Τις κανονιστικές αποφάσεις λειτουργίας για το κτίριο του ΟΣΚ, των κοιμητηρίων, των υπηρεσιών καθαριότητας, καθώς και ύδρευσης και άρδευσης σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, ανάρτησε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Χάδος.

Από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, για τις παραπάνω υπηρεσίες, παραπέμπονται οι πολίτες στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Κώστας Χριστοδούλου για θέματα ύδρευσης και άρδευσης ενημερώνει ότι μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ για τον κανονισμό λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Από το ίδιο Τμήμα (Περιβάλλοντος και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης) σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ψάρρη οι δημότες μπορούν να πάρουν πληροφορίες και για τον κανονισμό καθαριότητας.

Τέλος η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ειρήνη Ζαγαριώτου ενημερώνει τους δημότες ότι για τον κανονισμό λειτουργίας και παραχώρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (κτίριο ΟΣΚ) που βρίσκεται στην Κοινότητα Στυλίδας Δήμου Στυλίδας, πληροφορίες δίνονται από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού του Δήμου.

Για την ευκολία σας πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε τις αποφάσεις:

Κανονισμός Άρδευσης Δήμου Στυλίδας

Κανονισμός Ύδρευσης Δήμου Στυλίδας

Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων

Κανονισμός Καθαριότητας

Κανονισμός Λειτουργίας και παραχώρησης ΟΣΚ