Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Μαλακώνει" ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Αγριεύει από Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 09:22 "Μαλακώνει" ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Αγριεύει από Δευτέρα

Για τα “κόλπα” και τις “τρέλες” που εμφανίζει ο καιρός και τι πρόσωπο θα δείξει τα επόμενα 24ωρα μίλησε στην εκπομπή του Mega “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως προέβλεψε ο γνωστός μετεωρολόγος, ο καιρός το Σαββατοκύριακο (23 – 24.05.2020) θα είναι ήπιος. Ωστόσο, το άστατο του πρόσωπο θα αποκαλυφθεί άλλη μια φορά με βροχές την άλλη εβδομάδα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε:

“Θα περάσουμε ένα ήπιο Σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα βρεθεί στους 24 – 25 και τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου, άρα μιλάμε για ήπιες θερμοκρασίες. Νωρίς το πρωί θα κάνει μια σχετική ψύχρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ γενικά οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες, λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια”.

Για την Κυριακή (24.05.2020) ο γνωστός μετεωρολόγος σημείωσε πως “ίσως έχουμε ορισμένες μπόρες στην Βόρεια Ελλάδα. Πάντως αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι από τη Δευτέρα και έπειτα, μέχρι και την Πέμπτη – Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να έχουμε και καταιγίδες”.

“Το φυσιολογικό είναι αυτό που θα έρθει τώρα. Ο Μάιος μάς έχει συνηθίσει με αυτές τις μπόρες. Το αφύσικο ήταν που είχαμε 40 βαθμούς”, κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Παρακολουθήστε τι είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στον Νίκο Ευαγγελάτο: