ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: Διάχυση καλών Πρακτικών στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 17:53 ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: Διάχυση καλών Πρακτικών στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Διαβάστε το δελτίο τύπου για Τηλε-Ημερίδες που διοργανώνει το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας με θέμα ''Διάχυση Καλών Πρακτικών στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση'' των Δημοτικών Σχολείων της Στερεάς Ελλάδας

«Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 και Αειφορίας εκτιμώντας τη μεγάλη συμβολή των εκπαιδευτικών στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που παρήχθη κατά την εφαρμογή της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και επιδιώκοντας την ανάπτυξη μιας εποικοδομητικής συζήτησης στην εκπαιδευτική κοινότητα των Δημοτικών Σχολείων της Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει Τηλε-Ημερίδες με θέμα: «Διάχυση Καλών Πρακτικών στην Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση».

Στις ανά Τάξη παράλληλες συνεδρίες των Τηλε-Ημερίδων εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που διδάσκουν σε Δημοτικά Σχολεία παρουσιάζουν Καλές Διδακτικές Πρακτικές που εφαρμόζουν στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με τις/τους μαθήτριες/τές τους.

Οι Τηλε-Ημερίδες απευθύνονται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα Δημοτικά Σχολεία της Στερεάς Ελλάδας και πραγματοποιούνται σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 22.05.2020 : 17:00-20:30, Τάξεις Α΄- Β΄

Σάββατο 23.05.2020 : 10:00-13:30 Τάξεις Γ΄ - Δ΄

Δευτέρα 25.05.2020 : 17:00-20:30, Τάξεις Ε΄- ΣΤ΄»

Ενημερωθείτε και στο λινκ: <a href="/http://stellad.pde.sch.gr/pekes" target="_blank">http://stellad.pde.sch.gr/pekes

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com