Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έπεσε στην κολόνα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τον απεγκλωβισμό του οδηγού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 10:00 Έπεσε στην κολόνα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τον απεγκλωβισμό του οδηγού

Το φοβερό τροχαίο στις 8:45 το βράδυ της Κυριακής, όταν ένα αγροτικό βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε κολόνα, στον Παραπόταμο Τρικάλων, στην είσοδο του χωριού.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το trikalaola.gr που ήταν στο σημείο, ένα αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (με κατεύθυνση προς Τρίκαλα), πέφτοντας πάνω σε μία κολόνα της ΔΕΗ, σπάζοντάς την.

Ο κρότος από την πρόσκρουση ήταν τρομακτικός, σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και από τους πρώτους που έφτασαν, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης που έτυχε να είναι εκεί κοντά.

Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, 4 περιπολικά της Αστυνομίας με 8 άντρες που απέκλεισαν την κυκλοφορία, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, με πάνω από 10 άντρες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αφού έγινε γρήγορα ο απεγκλωβισμός από τους διασώστες, ο οδηγός που πραγματικά είχε άγιο, αφού το αυτοκίνητο έγινε φυσαρμόνικα… μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Επίσης, συνεργείο τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ που έφτασε και αυτό στο σημείο, προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι να αποκατασταθεί η κολόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr .

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου...