Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτελεστική για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 14:08 Εκτελεστική για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Μακρακώμης

Με μοναδικό θέμα την «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2023 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ», συνεδριάζει την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 στις 9 το πρωί σε αίθουσα συνεδρίασης στο Δημοτικό Κατάστημα στην Δημοτική Κοινότητα Σπερχειάδος (Ταχ. Διεύθυνση: Αφών Πάππα 2 - Σπερχειάδα), η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης.

Εντωμεταξύ την Τρίτη 26 Μαΐου συνεδριάζει διά περιφοράς η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το πρωί.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας, το οποίο θα τους επιδοθεί ιδιοχείρως από τον υπάλληλο της Γραμματείας της Οικονομικής Επιτροπής, στον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στον 1ο όροφο του Δημαρχείου στην οδό Αφων Πάππα 2 στην Κοινότητα Σπερχειάδας και θα υπογράφει αποδεικτικό παραλαβής για κάθε παράδοση ειδικού εντύπου ψηφοφορίας, ή να το αποστείλουν με e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (e mail υπαλλήλου Γραμματείας Οικονομικής Επιτροπής).

Τα θέματα:

1. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ (4) ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

2. Α. ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Β. ΈΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: "ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & Δ.Κ. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ".

3. Α. ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Β. ΈΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: "ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Δ.Ε. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ".

4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

5. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020.

6. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ".

7. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝΟΙΚΙΣΜΟ ΔΙΛΟΦΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.