Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η κηδεία του αρχιτέκτονα που σκοτώθηκε με μηχανή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 10:27 Σήμερα η κηδεία του αρχιτέκτονα που σκοτώθηκε με μηχανή

Ο άτυχος αρχιτέκτονας Αδάμ – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, που εξετράπη της πορείας της πετώντας τον στο οδόστρωμα, έξω από τη ΔΕΥΑ Λάρισας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του…

Θλίψη σκόρπισε το τραγικό τροχαίο χθες το μεσημέρι, το οποίο είχε συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο 38χρονος αρχιτέκτονας Αδάμ – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Είχε αναλάβει μαζί με την αδερφή του Αρχοντία – Ρόννυ, το τεχνικό – κατασκευαστικό γραφείο του πατέρα τους, Ανδρέα Κωνσταντίνου, που λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας από το 1976.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου σπούδασε αρχιτεκτονική με BA Bachelor of Arts (Hons) στο Plymouth University και στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο (2013).

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ο Αδάμ – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου αφήνει πίσω τους γονείς του Ανδρέα και Γεωργία Κωνσταντίνου, την αδελφή του Αρχοντία Κωνσταντίνου, θείους και εξαδέλφους.

Πληροφορίες: Larissanet.gr