Ντροπή: Έχασε με τραγικό τρόπο τη γυναίκα του και του ζητούν να πληρώσει κι από πάνω - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 09:02 Ντροπή: Έχασε με τραγικό τρόπο τη γυναίκα του και του ζητούν να πληρώσει κι από πάνω - ΒΙΝΤΕΟ

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του άντρα της από κεραυνό την ώρα ισχυρής καταιγίδας που χτύπησε την Σκόπελο.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κακό έγινε μετά το μεσημέρι και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε αγροτική περιοχή του νησιού, πολύ κοντά στη Χώρα Σκοπέλου.

Μέσα στον πόνο του ωστόσο, ο σύζυγός της έχει τώρα να αντιμετωπίσει και έναν νέο… "πονοκέφαλο”!

Του ζητούν 3.000 με 4.000 ευρώ για να μεταφερθεί η σορός της συζύγου για νεκροτομή!

Σύμφωνα με το MEGA, επειδή δεν υπάρχει ιατροδικαστής στην περιοχή που έγινε το δυστύχημα, η σορός της γυναίκας πρέπει να μεταφερθεί στη Λάρισα.

Για το λόγο αυτό, ο σύζυγός της, θα πρέπει τώρα να πληρώσει 3.000 με 4.000 ευρώ!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή LIVE NEWS

“Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος”!

Σύμφωνα με τον Αριστείδη Βούλγαρη, αντιδήμαρχο Σκοπέλου που μίλησε στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, το περιστατικό έγινε στην αγροτική περιοχή Πευκιά.

«Αν και το μπουρίνι κράτησε 5-10 λεπτά, ήταν έντονο. Ο σύζυγός της και η ίδια, ήταν μπροστά στο σπίτι τους και έκαναν αγροτικές εργασίες.

Έπεσε κεραυνός και η γυναίκα πέθανε ακαριαία. Ο σύζυγός της ήταν δύο μέτρα μπροστά της. Η γυναίκα ήταν γύρω στα 55-60. Δεν υπάρχει θέμα από την κακοκαιρία τώρα στο νησί. Ήταν ένα μπουρίνι διάρκειας 5 λεπτών», είπε ο κ. Βούλγαρης μιλώντας στο LIVE NEWS.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση