Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: «Έσβησε» 49χρονος πάνω στο τιμόνι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 20:12 Λαμία: «Έσβησε» 49χρονος πάνω στο τιμόνι

Επέστρεφε από τη δουλειά του κι άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του…

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για 49χρονο βιοπαλαιστή από τη Μοσχοκαρυά του Δήμου Λαμιέων.

Την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι από τη δουλειά του σε εργοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης, αργά το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) «έσβησε» από παθολογικά αίτια πάνω στο τιμόνι λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ένας άλλος κάτοικος της περιοχής τον αναζητούσε στο τηλέφωνο και όταν δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του, ενημέρωσε τους συγχωριανούς του, που άρχισαν κι εκείνοι τις κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο του 49χρονου.

Φαίνεται όμως ότι κάποιος είχε δει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου λίγο πριν το χωριό και ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα υποψιάστηκαν να πλησιάσουν να δουν αν είναι μέσα. Πράγματι ο άτυχος άνδρας ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι, ενώ το πόδι του ήταν κολλημένο στο φρένο και το αυτοκίνητο κανονικά αναμμένο. Πιθανολογείται ότι είχε νιώσει κάποια ξαφνική αδιαθεσία και φρόντισε να σταματήσει το αυτοκίνητο και να κάνει στην άκρη, όμως δεν πρόλαβε να καλέσει βοήθεια.

Στο σημείο, βρέθηκε στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί προκειμένου να εξετάσουν το χώρο και να αποκλείσουν την τέλεση εγκληματικής ενέργειας.

«Από τα καλύτερα παιδιά του χωριού μας», έλεγε κάτοικος της περιοχής που γνώριζε καλά τον 49χρονο και είχε να πει μόνο καλά λόγια για κείνον, μη μπορώντας να πιστέψει ότι είχε φύγει με αυτόν τον τρόπο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στην ίδια περίπου ηλικία είχε φύγει επίσης από ανακοπή καρδιάς και ο πατέρας του 49χρονου.