Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας οι άνθρωποι του Φιλοζωικού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 20:18 Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας οι άνθρωποι του Φιλοζωικού

Τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Φούρλα, συνάντησαν την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, άνθρωποι του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας και συγκεκριμένα η Πρόεδρος Αγγελική Μπαρτσιώκα και τα μέλη Κική Παπαραούνα και Γωγώ Πέρρου.

Στη συνάντηση όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές σχετικά με τη Φιλοζωία, παραβρέθηκαν επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ιωάννης Νικοπολίδης και Βασίλειος Ριζάκος, και ο Διοικητής του ΑΤ Λαμίας Αστυνόμος Α Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με την κα Μπαρτσιώκα, ο κ. Φούρλας δεσμεύθηκε ώστε οι αστυνομικές υπηρεσίες:

-  να συμβάλουν στον εντοπισμό των παραβατών της νομοθεσίας (δηλητηριάσεις,  κακοποιήσεις).

 - να συμβάλουν στον έλεγχο των chip στα δεσποζόμενα ζώα περιορίζοντας έτσι τις εγκαταλείψεις .

- να ορίσουν ένα στέλεχος της ΕΛΛΑΣ στη διάθεση του Φιλοζωικού Συλλόγου προκειμένου να λύνονται άμεσα και αποτελεσματικότερα τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

 «Σήμερα ο κ. Φούρλας και η ΕΛ.ΑΣ., έδειξαν για άλλη μια φορά την διάθεσή τους να βοηθήσουν στον επαναπροσδιορισμό  της σχέση μας με τα ζώα και  στην αναγνώριση των δικαιώματά τους, ώστε  να συμβάλουμε όλοι μαζί στην υπεράσπιση τους και να λύσουμε ότι προβλήματα δημιουργούνται από την συμβίωσή μας», αναφέρει σε δελτίο τύπου η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας τονίζοντας τη σιγουριά της «ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει βαρόμετρο για τον πολιτισμό της πόλης μας».