Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Διά περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και Οικονομικής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 08:36 Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Διά περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και Οικονομικής

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 από τις 18:00’ έως τις 20:00’ θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση του Προέδρου Κώστα Τσιάμη.

Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι κη συμμετοχή του Δήμου στις «Αμφικτυονίες ΑΕ», τον Αναπτυξιακό Οργανισμό στον οποίο συμμετέχουν και οι Δήμοι Λαμιέων, Δομοκού, Μακρακώμης και Στυλίδας. Εισηγήτρια είναι η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1) Αναμόρφωση-τροποποίηση προϋ/σμού οικ. έτους 2020.

Εισηγήτρια: Αικ. Καραστάθη.

2) Παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου ¨Εργασίες άρσης κατολισθιτικής επικινδυνότητας στην περιοχή Τιθορέας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας¨ .

Εισηγητής : Ε. Καρούμπης

3) Περί αποδοχής έκτακτης επιχορήγησης για κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοιού και αναμόρφωση-τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2020.

Εισηγήτρια : Αικ. Καραστάθη.

4) Έγκριση Οικονομοτεχνικής Μελέτης Βιωσιμότητας, έγκριση σύστασης και έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Λαμιέων, Αμφίκλειας - Ελάτειας, Δομοκού, Μακρακώμης και Στυλίδας, με την επωνυμία "Αμφυκτιονίες Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ανώνυμη Εταιρεία" και διακριτό τίτλο "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.". Έγκριση σχεδίου καταστατικού.

Εισηγήτρια : Δήμαρχος

5) Τροποποίηση της αίτησης χρηματοδότησης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Επιχορήγηση Μελετών Ωρίμανσης & Εκτέλεσης Έργων των ΟΤΑ" από το ΤΠ&Δ.

Εισηγήτρια : Δήμαρχος

6) Παράταση μίσθωσης δημοτικού περιπτέρου Μπράλου.

Εισηγήτρια : Δήμαρχος

Την ίδια ημέρα (29/5) διά περιφοράς μεταξύ 10:00’ με 11:00’ θα διεξαχθεί και η Οικονομική Επιτροπή, με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί εισήγησης οικονομικής επιτροπής για αποδοχή έκτακτης επιχορήγησης για κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοιού και αναμόρφωση-τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2020

ΘΕΜΑ 2ο: Περί εισήγησης οικονομικής επιτροπής για αναμόρφωση-τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2020

ΘΕΜΑ 3ο: Περί έγκρισης πρακτικών κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού για προμήθεια λοιπών ειδών υγιεινής-καθαριότητας

ΘΕΜΑ 4ο: Περί έγκρισης πρακτικών κατακύρωσης ηλεκτρονικής δημοπρασίας του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ Δ.Ε ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ» με Α.Α.ΕΣΗΔΗΣ 87187

ΘΕΜΑ 5ο: Περί πρόσληψης προσωπικού µε σύµβαση Ι.∆.Ο.Χ. χρονικής διάρκειας 3 µηνών για την πυρασφάλεια του ∆ήµου

ΘΕΜΑ 6ο: Περί καθορισμού των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού περιπτέρου στην κοινότητα Κάτω Τιθορέας