Προχωρά η διαπλάτυνση της γέφυρας στην θέση «Βρύση» Τανάγρας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 13:33 Προχωρά η διαπλάτυνση της γέφυρας στην θέση «Βρύση» Τανάγρας

Θα ενώνει με ασφάλεια την επαρχιακή με την εθνική οδό…

Στην διαπλάτυνση της γέφυρας στη θέση «Βρύση» της Τ.Κ. Τανάγρας του Δήμου Τανάγρας, προϋπολογισμού 236.634,90 €, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια.

Η υφιστάμενη γέφυρα βρίσκεται στην επαρχιακή οδό που ενώνει την Τανάγρα με την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, σε απόσταση περίπου 700μ από την κεντρική διασταύρωση του οικισμού (προς Άρμα και προς κέντρο) και στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζει απότομη και επικίνδυνη κλίση και ιδίως τη νύχτα είναι εύκολο να γίνει ατύχημα (απότομη επικίνδυνη οριζοντιογραφική και μηκοτομική καμπύλη, που την καθιστούν ευεπίφορη σε ατυχήματα, περιγράφει το τεχνικό δελτίο).

«Διαπλατύνουμε μια γέφυρα με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και κακή γεωμετρία. Σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας, προσφέρουμε οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή άνεση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανός.

Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας συμπλήρωσε: «Με το έργο αυτό συμβάλλουμε στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και επισκεπτών, σε ένα σημείο που χρήζει άμεσης βελτίωσης . Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , τον κ.Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα  Παπαθωμά για τη συμβολή τους στην προώθηση του έργου αυτού

Προσαρμοσμένη αναζήτηση