Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεύθερος ο Λαμιώτης ταξιτζής μετά την απολογία του για το χασίς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 08:12 Ελεύθερος ο Λαμιώτης ταξιτζής μετά την απολογία του για το χασίς

Αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι το χασίς ήταν για δική του χρήση.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 56χρονος ταξιτζής από τη Λαμία, ο οποίος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και οδηγήθηκε ενώπιον Ανακρίτριας και Εισαγγελέως με την κατηγορία της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών, αλλά και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 56χρονος στην απολογία του είπε ότι το στιλέτο το είχε για επαγγελματική χρήση και ότι οι κλώνοι της κάνναβης δεν αποτελούν ναρκωτική ουσία. Σε ότι αφορά το χασίς στις γλάστρες που βρέθηκαν στη βεράντα του σπιτιού του, είπε ότι προοριζόταν αποκλειστικά για δική του χρήση.

Με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο να δίνει το "παρών" μια φορά το μήνα στο ΑΤ Λαμίας.

Ο δικηγόρος του Δημήτρης Κρούπης δηλώνει ικανοποιημένος και τονίζει ότι στην εκδίκαση της υπόθεσης θα αποδειχθεί η πραγματική διάσταση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε στο LamiaReport:

«Βεβαίως, η ποινική δίωξη η οποία ασκήθηκε ήταν σε βαθμό κακουργήματος. Οι Εισαγγελικές Αρχές όταν ασκούν ποινική δίωξη αποσκοπούν στο μείζον, το οποίο όμως κατά την πορεία της υποθέσεως, ανάλογα με τους αποδεδειγμένους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, καταλήγουν στο έλασσον.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είμαι σίγουρος, ότι η υπόθεση θα έχει ευνοϊκή κατάληξη για τον εντελέα μου. Αυτό αποδεικνύεται, ότι σήμερα του επεβλήθη μόνον ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο Α.Τ. της κατοικίας του, το πρώτο πενθήμερο του μηνός, μέχρι εκδικάσεως της υποθέσεώς του και αποδείξεως της πραγματικής διάστασης.

Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από την απόφαση της κας Ανακρίτριας και της κας Εισαγγελέως Λαμίας....»