Σήμερα: Καθαρίζουμε την Παραλία Ραχών!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 08:12 Σήμερα: Καθαρίζουμε την Παραλία Ραχών!

Σήμερα, Σάββατο 30 Μαΐου, στις 11:00 π.μ.

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινάει πλέον και επίσημα, και θα θέλαμε όσοι αγαπάτε και νοιάζεστε για τις Ράχες μας, αυτό το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11.00 να αφιερώσετε μια ώρα από τον πολύτιμο χρόνο σας και να έρθετε μαζί μας να βοηθήσετε στην καθαριότητα των παραλιών μας.

Με γνώμονα ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καθαριότητα του τόπου μας, κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες, σχολεία, οικογένειες και ανθρώπους που θέλουν να βλέπουν τις ακτές μας καθαρές, να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία!

Το κλίμα αλλάζει.. ΕΜΕΙΣ;;

Τη δράση διοργανώνουν η εθελοντική ομάδα Wheeling2help, η Αλόπη - Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών και ο Ναυτικος Ομιλος Ραχων (Ν.Ο.Ρ.) και αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο Facebook: Together We Clean Ράχες

Πρακτικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

  • Σημείο και ώρα συνάντησης: Λιμάνι Ραχών στις 11.00
  • Θα χωριστούμε σε 2 ομάδες, η μία θα κατευθυνθεί προς το Bojo και η άλλη προς το Φάρο.
  • Η δράση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα
  • Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν γάντια και σακούλες για τη δράση.
  • Έχουμε μαζί καπελάκι, αντηλιακό και το παγούρι μας.

Σας περιμένουμε όλους!

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, τηλέφωνο: 6987757229, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Το πρόγραμμα καθαρισμών ακτών ‘’Together We Clean’’ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος European Solidarity Corps Greece.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση