Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνδρας βρέθηκε ημιλιπόθυμος σε παράδρομο της εθνικής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 10:17 Άνδρας βρέθηκε ημιλιπόθυμος σε παράδρομο της εθνικής

Νωρίτερα βρισκόταν σε ταβέρνα μαζί με τον άτυχο 28χρονο που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Αλμυρό από τη μητέρα του…

Τις δύο υποθέσεις ενός άνδρα 30 χρονών που βρέθηκε αναίσθητος σε αυτοκίνητο στην ΠΑΘΕ τα ξημερώματα και του 28χρονου που πέθανε ξαφνικά το πρωί της Πέμπτης (28/5), ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Αλμυρό, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν οι αρχές.

Ο 30χρονος, με καταγωγή από χωριό του Αλμυρού εντοπίστηκε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στη διασταύρωση προς Βρύναινα. Στο αυτοκίνητο που βρισκόταν βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 2 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κακουργηματικές πράξεις.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού και της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το 2012, ένα μαχαίρι μήκους 28 εκ. και τρία φυσίγγια πολεμικού όπλου.

Ήταν παρέα σε ταβέρνα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, ο 30χρονος, φέρεται να βρίσκονταν σε ταβέρνα το προηγούμενο βράδυ, μαζί με έναν 40χρονο και τον άτυχο 28χρονο που εξέπνευσε αιφνιδίως το πρωί στον Αλμυρό.

Όταν ο 40χρονος άνδρας αποχώρησε, ο 28χρονος φέρεται να μετέφερε τον 30χρονο με το αυτοκίνητό του στο σημείο που το είχε σταθμεύσει (και βρέθηκε τα ξημερώματα ημιλιπόθυμος) και στη συνέχεια αποχώρησε, πιθανόν για το σπίτι του, όπου το πρωί τον βρήκε η μητέρα του χωρίς αισθήσεις και στη συνέχεια φέρεται να εξέπνευσε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορονοϊό στη σορό του.