Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μπήκε «λιώμα» τα ξημερώματα σε κατάστημα - Τι κατέγραψε η κάμερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 07:45 Λαμία: Μπήκε «λιώμα» τα ξημερώματα σε κατάστημα - Τι κατέγραψε η κάμερα

Τα εφιαλτικά λεπτά που έζησε η υπάλληλος ταχυφαγείου από «πελάτη» που της επιτέθηκε για να φάει τζάμπα - Περισσότερη αστυνόμευση στην πλατεία Λαού ζητούν οι επαγγελματίες…

Σοβαρό επεισόδιο δημιούργησε μεθυσμένος ανήλικος ρομά τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/5) σε γνωστό ταχυφαγείο της πλατείας Λαού.

Συγκεκριμένα, στις 04:44’ το πρωί, ο νεαρός Ρομά εισήλθε στο κατάστημα «πίτσα με το μέτρο» και με τσαμπουκά ζήτησε να φάει και να πιεί χωρίς να πληρώσει.

Στο αρχικό σάστισμα και την άρνηση της υπαλλήλου, ο Ρομά αντέδρασε με φωνές και σπρωξιές, ενώ όταν εκείνη προσπάθησε να τον εμποδίσει να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο όπου βρίσκεται και το ταμείο, τη χτύπησε στο δεξί χέρι.

Ο νεαρός αποχώρησε μόνο όταν πήρε το σάντουιτς και το αναψυκτικό, ενώ κατέστρεψε και ένα ταψί με πίτα που μόλις είχε βγει από το φούρνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Δεν υπάρχει αστυνόμευση στην πλατεία Λαού…», λέει αγανακτισμένος στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Τάκης Λούκας. Ο κ. Λούκας κάνει έκκληση στην αστυνομία για συνεχή περιπολία στο σημείο αφού διανυκτερεύουν καταστήματα, όπως άλλωστε κάνει και στην πλατεία Πάρκου όπου επίσης υπάρχουν μαγαζιά που είναι ανοικτά όλο το 24ωρο.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του καταστήματος: