Λιμεναρχείο Στυλίδας: Τροποποίηση της προκήρυξης για την πρόσληψη πλοηγών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 16:57 Λιμεναρχείο Στυλίδας: Τροποποίηση της προκήρυξης για την πρόσληψη πλοηγών

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ενημερώνει για Τροποποίηση της αρ. πρ. 3161.22/24685/2020/27-04-2020 (Β’ 1704) κοινής απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών - Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα: «Πρόσληψη έκτακτου ναυτικού προσωπικού για κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου».

Ειδικότερα αναφέρει σε δελτίο τύπου τα εξής:

«Σας γνωρίζεται ότι ανακοινώνεται τροποποίηση της προκήρυξης Αρ. Πρ. 3161.22/24685/2020/27-04-2020 (Β΄1704) κοινής απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών – Ναυτιλιακής και Νησιώτικης Πολιτικής με θέμα :

‘’ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΗΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΟΛΟΥ’’.

Συγκεκριμένα παρ. 1 του Κεφαλαίου Α του άρθρου 1 της υπ’ αριθμ. (3) απόφασης του προοιμίου της παρούσας, τροποποιείται ως εξής:

1. α) Να είναι Έλληνες πολίτες καθώς και πολίτες Κρατών – Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών ΕΟΧ-ΕΖΕΣ. 3 β) Για τους πολίτες Κρατών – Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών ΕΟΧ-ΕΖΕΣ απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων τους, η οποία αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β1 σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π.δ. 363/1998 (Α΄ 242)

2. Κατά τα λοιπά η υπ’ αριθμ. (3) απόφαση του προοιμίου της παρούσας εξακολουθεί να ισχύει.

Διαβάστε επίσης: Ζητούνται πλοηγοί για τα λιμάνια της Ανατ. Φθιώτιδας, Λάρυμνας, Βόλου και Χαλκίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com