Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οδό "Κωνσταντίνου Μητσοτάκη" ζητεί η Δ.Ε.Ε.Π. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 19:45 Οδό "Κωνσταντίνου Μητσοτάκη" ζητεί η Δ.Ε.Ε.Π. Φθιώτιδας

Δελτίο τύπου σχετικά με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Φθιώτιδας.

Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνει για τις προθέσεις της να υποβάλει προς το Δήμο Λαμιέων αίτημα για ονοματοθεσία μιας κεντρικής οδού σε οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Τρία χρόνια  συμπληρώνονται  σήμερα από τον θάνατο του π.Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη   ,του πολιτικού που με τις ιδέες του και τις πολιτικές του απόψεις δικαιώθηκε εν ζωή.    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όχι μόνο έζησε όσα συνέβησαν στην Ελλάδα τον τελευταίο Αιώνα αλλά πρωταγωνίστησε στα περισσότερα . Ήταν μπροστά από την εποχή του ήταν ένας άνθρωπος που έβλεπε μακριά έβαζε πάνω από όλα την πατρίδα και τελευταία το άτομό του.

Η έννοια "δικαίωση" θα συνοδεύει για πολλά χρόνια το όνομα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Δεν είναι μόνο η "προφητική" του ομιλία το 1994 στη Βουλή ότι η Ελλάδα θα καταλήξει να ζητά την βοήθεια του ΔΝΤ. Είναι πρωτίστως το μεταρρυθμιστικό έργο που ο οποίος θεμελίωσε στην 3ετή πρωθυπουργία του.

Με ευαισθησία και ένδειξη σεβασμού προς τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα πολιτικού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη  τις επόμενες ημέρες θα υποβάλλουμε αίτημα μας προς το Δήμο Λαμιέων  προκειμένου να υπάρξει ονοματοθεσία μιας κεντρικής οδού του Δήμου Λαμιέων  σε οδό "Κωνσταντίνου Μητσοτάκη"»