Λαμία: Οι πυροσβέστες έσωσαν τα γατάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 07:26 Λαμία: Οι πυροσβέστες έσωσαν τα γατάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλόζωη ενημέρωσε για παγιδευμένα γατάκια μέσα σε τοίχο καταστήματος…

Σωτήρια, για νεογέννητα γατάκια  ήταν η ευαισθησία φιλόζωης και η παρέμβαση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας το βράδυ της Παρασκευής (29/5) στην οδό Θερμοπυλών στη Λαμία.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Αγγέλα Μπαρτσιώκα, από τοίχο οικοδομής στην παραπάνω οδό ακούγονταν νιαουρίσματα, χωρίς να μπορούν να προσεγγίσουν αυτά. Έτσι ειδοποίησαν την πυροσβεστική που όπως σημειώνει η κα Μπαρτσιώκα, έφτασε αμέσως, και προχώρησαν σε ξήλωμα μέρους του τοίχου.

Τα γατάκια είχαν μείνει εκεί μετά το θάνατο της μητέρας τους, σύμφωνα με γείτονες που την τάιζαν Τελικά απεγκλωβίστηκαν τρία γατάκια ζωντανά και ένα νεκρό. Τα γατάκια ανέλαβε αμέσως να τα θηλάσει η γιαγιά των μικρών , η οποία συμπτωματικά είχε επίσης γεννήσει πριν μερικές μέρες.

«Ευχαριστούμε την κ. Ευαγγελία Καραγιάννη για την αγωνιώδη προσπάθεια που έκανε να τα εντοπίσει. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση και αποτελεσματική επιχείρησή της και ιδιαίτερα τους πυροσβέστες: Νικ.Πολύμερο, Σαίτη Χρήστο και Κων/νο Σταμέλο», συμπληρώνει η Πρόεδρος του Φιλοζωικού.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση