Παράταση εγγραφών για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 10:29 Παράταση εγγραφών για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Με ανακοίνωσή του το αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ενημερώνει τους γονείς ότι παρατείνεται το χρονικό διάστημα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου έως και 12 Ιουνίου 2020.

Την αίτηση, καθώς και την κάρτα γιατρού θα την βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας.  Εκεί μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα της αίτησης και να την αποστείλετε πατώντας <αποστολή>. 

 Προσοχή στις αιτήσεις θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η  κατάθεση των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την εγγραφή των παιδιών, θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό φάκελο, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, στις υπεύθυνες για κάθε παιδικό σταθμό παιδαγωγούς.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 2μιση έτη της ηλικίας τους τον Σεπτέμβριο του 2020, γεννημένα από 01/01/2017 έως και τον Φεβρουάριο του 2018.

Δικαιολογητικά εγγραφής:

1. Αίτηση εισαγωγής συμπληρωμένη από τους γονείς του παιδιού.     

2. Ατομική κάρτα υγείας του παιδιού συμπληρωμένη από   παιδίατρο,   συνοδευόμενη από φωτοτυπία εμβολίων.

3. Δήλωση παραλαβής παιδιού.

4. Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας (2019) ή υποβληθείσα φορολογική   δήλωση (Ε1-2019) που αφορά εισοδήματα του 2019.Σε περίπτωση αδυναμίας να προσκομιστεί το παραπάνω έγγραφο, θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση (που θα αναφέρει τον λόγο της αδυναμίας).          

5. Βεβαίωση εργασίας γονέων ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό εργασίας ή ανεργίας.            

6. Για τους αλλοδαπούς ,εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών  χρειάζονται και τα νόμιμα έγγραφα παραμονής τους στην Ελλάδα μεταφρασμένα από επίσημη αρχή.

Για  την  επανεγγραφή  χρειάζονται όλα τα  παραπάνω δικαιολογητικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι γονείς θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και στα τηλ/να.:

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: 22340  22421

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Κ.ΤΙΘΟΡΕΑΣ: 22340  49786

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ: 22340  31360

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com