Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος το φανταζόταν ότι το LamiaReport...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 08:22 Ποιος το φανταζόταν ότι το LamiaReport...
10 χρόνια LamiaReport: Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλες και όλους εσάς.
 
Όταν ξεκινήσαμε στις 31 Μαΐου 2010 είχαμε βάλει ένα στόχο. Η ενημέρωση στη Λαμία να πάει ένα «κλικ μπροστά».
 
Με εφόδια την αγάπη για τον τόπο μας και το μεράκι σε αυτό που υπηρετούμε, πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά. Αμέτρητες ώρες, ατέλειωτα ξενύχτια.
 
Κάθε φορά που νιώθαμε ότι καταρρέουμε από την κούραση, ήσασταν εσείς εκεί. Οι αναγνώστες μας, που ταυτόχρονα γίνατε και οι χιλιάδες ρεπόρτερ μας.
 
Ναι, εσείς μας κρατήσατε όρθιους. Εσείς μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε. Εσείς μας οδηγήσατε στην κορυφή.
 
Κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας διαδέχονταν το άλλο. Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα, με πάνω από 70.000 επισκέψεις την ημέρα και πάνω από 7.000.000 προβολές σελίδων (views) το μήνα.
 
Ποιος φανταζόταν ότι το LamiaReport θα γίνει η καθημερινή συνήθεια όλων μας; Στο σπίτι, στο γραφείο, στο cafe, στην παραλία. Μέσα στην επικαιρότητα κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό.
 
Ποιος φανταζόταν ότι θα γινόταν το Νο1 portal στην Κεντρική Ελλάδα (Στερεά-Θεσσαλία) και ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά site στην Ελλάδα;
 
Ποιος φανταζόταν ότι θα γινόταν σημείο αναφοράς για τα μεγάλα, τα σημαντικά, αλλά και για τα μικρά, τα απλά πράγματα της καθημερινότητάς μας;
 
Εμείς δεν το είχαμε φανταστεί. Εσείς όμως ναι. Ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ".
 
Τα γενέθλια αυτά θέλαμε να τα γιορτάσουμε μαζί. Είχαμε κάνει πολλά σχέδια και όνειρα. Όμως υπολογίζαμε χωρίς τον... κορωνοϊό. Δεν πειράζει. Ας είμαστε καλά όλοι και θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να γίνει και αυτό.
 
Και μια δέσμευση, όχι υπόσχεση: «Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες δεκαετίες ΜΑΖΙ..
 
Η ομάδα του LamiaReport,
που νιώθει Υπερηφάνεια και Ευγνωμοσύνη για τους αναγνώστες της!
 
ΥΓ: Εννοείται ότι όλα αυτά τα χρόνια κάναμε και λάθη. Εάν στεναχωρήσαμε κάποιους από εσάς ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη. Θέλουμε όμως να γνωρίζετε, ότι σε καμία περίπτωση, αυτό δεν έγινε από πρόθεση ή σκοπιμότητα.